Hemma igen

Efter en visning av Huldrans Garderob så tog jag bilen och åkte på intuition. Jag hade sagt innan till familjen att jag blir borta ett tag och packade med mig dator och block med penna. Parkerad utanför Motormuseet i Torsång så kände jag att för att börja med en meditation. Jag sveptes in lätt och djupt och ansträngde mig för att komma tillbaka efter 30 min. Det är något starkt som pågår i mig eller kanske överallt, jag känner av mycket energier. Jag har aldrig mediterat så mycket och ofta som jag gör nu, det bara blir, närsom. Det är som ett härligt beroende som själen äntligen fått uttrycka och den vill bara ha mer…

Jag har landat i ett inre lugn och om det beror på allt arbete jag gjort med mig själv de senaste decenniet eller om det kanske är den nya tiden som 2012 för med sig vet jag inte – en ny tid är det i alla fall för mig och den är väldigt angenäm.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *