Jag är eterisk

Livet är vibrationer. Jag kan känna mig eterisk, pulserande och som sockerdricka efter ett yogapass och under meditation men idag har jag känt det hela eftermiddagen och kvällen. Det känns fantastiskt att uppleva min själs energi även mitt i det vardagliga mammalivet.

Har ingen aning om hur jag hamnat i tillståndet så här off-the-mat men här är det och jag njuter så länge det varar. Så länge det behagar stanna kvar.

Har tänkt mycket i vibrationer och energi den sista tiden. Men det är en sak att tänka det och förstå det intellektuellt och en annan att uppleva det … och att uppleva det längre stunder – det är nåd.

Vi är eteriska. Vi är ljus. Vi är evig livsenergi. Själar. Först behöver vi tro det, sen förstå det. Och så småningom bara veta det. Men att uppleva det – det är den största gåvan. Den upplevelsen skingrar all rädsla, all oro och fyller hela ens kropp och sinne med frid och välbehag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *