Jag är troende

Andlighet

Min mormor har betytt mycket för mig. Hon var kristen och genom henne fann jag också min tro. Jag läste en del Bibeln och Nya Testamentet när jag växte upp och minns också att jag hade annorlunda upplevelser, som jag relaterat till andligaupplevelser. Bad till Gud. Kände stöd i Gud.

Någonstans på vägen in i vuxenlivet bleknade detta. Livet tog tag i mig och jag följde med så gott jag kunde. Hade varken tid eller ork till att lyssna och känna så mycket inåt.

Jag jobbar för fullt med att färglägga mitt liv – fylla mitt liv med det som har mening för mig. Ta vara på livet. Leva livet. Njuta av livet. I och med denna färgläggning, så suddas skuggan över min andlighet bort och färgerna träder fram igen. 

Jag är nu stolt över att vara troende. Troende för mig är att vara en kärleksfull och god människa mot mig själv och andra. Skapa fred inom mig och till alla runt omkring mig. Sprida glädje och ljus till mig själv och människorna jag möter.

För mig spelar det ingen roll om Du är muslim, kristen, buddhist, svart eller vit – Du är en människa

Beskyddare

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *