Kommentarer efter helgen

Har fått så otroligt rörande och fina mail efter helgens Oneness Awakeningkurs, här är några av kommentarerna;

”En mycket skön känsla sitter i kroppen & idag är glädje och tacksamhet ledord. Tack för en fin grupp och en välbehövlig kurs med dig – finast var att du delar din egen sårbarhet & styrka.”

”Lite reflektioner från helgen o en stor skopa tacksamhet! Sitter här i min kropp i ”livets teater” och skriver lite, mycket för min egen skull för att befästa och även ge dig lite återkoppling och energi.
Jag är så imponerad av ditt sätt att leda gruppen, det bara rinner ur dig på ett otroligt naturligt sätt, du sammanväver kursen och egna erfarenheter och liksom trollbinder gruppen, så att inte ens en enda tanke seglar iväg…
Du känns så ruggigt ärlig när du ena stunden kan prata det mest intima och djupa och i andra stunden ”Hollywoodfruar”, känns så himla mänskligt!”
/Tomas Källström

”Jag är sååå glad att jag gav mig tiden att vara i Rättvik o på din kurs, min dag har varit helt fantastisk!! Igår på em landade en skata och satte sig på räcket… den såg rakt på mig, jag kikade i solögas bok, det stod att jag skulle må bättre, det skulle bli bra mm- idag fick jag svar från min läkare att mina värden är helt normala igen… de förstod ingenting! Flera vänner som jag inte sett på länge har kommit hit idag… fler bokningar mm, jaaa, allt har flutit! Tack kära du för det du gav mig denna helg!”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *