Kreativ process

Dagarna i skolan i Leksand sätter igång kraftfulla processer i mitt inre. Som tur är så är vi bara i skolan var 4:e vecka, däremellan är det hemstudier. Jag säger tur, trots att jag njuter av så gott som varje minut i skolan. Klasskamraterna är helt underbara, lärarna otroligt kunniga och inspirerande inom sitt område och kreativiteten sprudlar. Det är just det som gör att var 4:e vecka är lagom för mig. Det är så intensivt och övningarna berör så djupt. Ibland djupt och omedvetet. Det känns i huvudet där tankar och förvirring råder. Det känns i kroppen som är helt slut. Och det känns i känslorna som berörs.

Vi utvecklar vår affärsidé. Vi brainstromar nya affärsidéer. Vi ger feedback. Vi tar emot feedback. Vi reviderar vår affärsidé. Den växer, den fördjupas, den ändras, den formas. Det är som ett vildvuxet växthus som frodas. Vi gödslar och vattnar i solens sken.

Det är en process som växer ur vårt inre. Vi låter den växa. Och senare kommer vi tryggt att beskära, rensa upp och så småningom skörda frukten av vår kreativitet. Och det vi söker i vår process och hoppas finna inne i frukten är kärnan.

Just nu njuter jag av det vildvuxna växthuset!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *