Ledighet

Sista lediga dagen med barnen. Nu har vi haft det lugnt och skönt i 10 dagar. Det känns lagom, jag längtar faktiskt till arbetet imorgon. Jag behöver balans. Det kan bli för mycket av det goda och då är det skönt med vardag igen, jag älskar även vardagar.

Om en och halv vecka åker jag till Bali så det kanske bidrar en del. Jag är så tacksam över resan. Det blir den perfekta kombinationen, först fortsättningen på min Yogalärarutbildning och sen härlig semester med min familj.

I somras när jag gick första delen på Yogalärarutbildningen så blev jag så inspirerad att bli vegetarian. Jag har känt i några år nu att jag vill äta Levande föda/Raw Food men jag kommer liksom aldrig till skott fullt ut. Jag har än så länge bara enstaka vegetariska dagar. Igår och idag var sådana dagar. Och jag känner vart det brister. Det brister i min fantasi och min matlagningsskicklighet, som idag när jag snodde ihop lite blomkål med grönmögelost toppat med några ekologiska tomtar.

Jag behöver nog leta upp någon vegetarisk matlagningskurs och köpa mig en bra mixer så jag kan göra smooties. Det ska jag bränna upp på önskelista under 2011.

Fick mail idag från min syster i Malaysia, sister Shanti som jag träffade i Indien. Hon och hennes kille planerar att komma till Bali för att träffa oss. Jag blir så oerhört glad över det! Vi delade så mycket tillsammans i Indien och hon är verkligen en själsvän, vi har bara umgåtts fysiskt i en vecka men i själen så känns det som en evighet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *