Medskapare

Mina tankar går mycket till det vi skapar. Attraherar, genom lagen om attraktion. Det vill säga att den energi (vibration) jag sänder ut är den jag attraherar – drar till mig. Ser genom sociala medier människor som gång på gång, år efter år, fortsätter manifestera samma mönster, det må vara singelliv, för lite pengar, för mycket jobb, för lite tid, trötthet, stress osv. Alltså uppmärksammar det vi inte vill ha. Lägger fokus på det som vi vill ur. Nyckeln här är – vart ligger fokus.

Så jag ber om att få se tydligt vad det är jag själv skapar, attraherar, både det jag önskar och det som egentligen är oönskat men likväl attraherat genom mitt eget fokus och min energi.

Utgår jag från brist eller överflöd, mirakel eller motstånd, tur eller otur, på lösningen eller problemet. Det avgör den hela skillnaden, för lagen om attraktion kan vi aldrig ändra – enbart vårt sätt att medskapa.

Så vad är det jag skapar idag? Vart är min närvaro, min energi och mina tankar? Det avslöjar vad framtiden vill uppbringa till mig.

Energy flows 
where attention goes.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *