Min dag

Min dag med stort M I N, började med att vi drog ut bäddsoffan i morse och tog plats hela familjen och såg första avsnittet av Julkalendern. Mammalycka på hög nivå. Efter att vi gått med barnen till skolan så åkte jag och fick massage av Kicka (Ki-Kan) och lagom mör och moijsig så begav jag mig till Lena för healing och zonterapi. Det var ett nytt och magiskt möte, det första hon sa när jag kom in genom dörren var: jag har vetat ett längre tid att vi ska träffas. Och det hade inte jag kan jag säga, jag gick på spontan ingivelse och bokade mig en tid förra veckan.

Och så som alltid med måndagar – älskade yogan! En kväll med yogisarna i kyrksalen får mig att le dagar innan. Jag älskar verkligen mitt jobb. Tackar Gud varje gång jag rullar ihop mattan för att jag får förmedla yogans närvaro – det är en ”blessing” för mig.

Nu sitter jag här med en kopp thé, har läst Ingrid Berndtsons Numerologiska tolkning av december månad och känner att det är mycket som bekräftar känslan och processen jag är i. Så i kväll ska jag meditera över klarhet och börja den första dagen i december med att sätta intention för framtiden, börja planera… och gå till handling.

Min dag

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *