Min dag

Sitter vid datorn, kollar mail, surfar runt och bloggar. Lyssnar till en till av dom skivorna jag fick hem igår. Den gör mig dåsig och meditations sugen, så det är stora chans att jag lockas in i dvala….

One Presence

Jag fick en Ängel idag. Det var en av mina coachklienter som målat denna otroligt vackra Ängel till mig. Tack snälla!

Coachbeskydd

Angående coaching, så fick vi coacher som har avtal med Arbetsförmedlingen idag vara på AF och presentera oss för dom arbetssökande. Det var jättebra tycker jag. Att välja coach bland oss alla coacher måste vara svårt annars. Jag själv skulle tycka det var lättare om jag fick träffa alla personligt. För mig handlar det oftast om att välja på magkänsla. Då jag följer magkänslan blir det alltid rätt.

Jag skulle välja mig själv!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *