Min dag

Earth hourHaft en fantastisk lång och solig dag som började med joggingtur med Maya, mitt hjärta svämmade över av lycka när hon frågade härom dagen om vi skulle springa runt älven – och ännu bättre än jag kunnat föreställa mig var det att slå följe med henne en stillsam söndagmorgon – ren mammaglädje.

Sen fick jag den ljuvaste av ansiktsbehandlingar hos Johanna Korpela (Borlänge), givetvis med hennes egentillverkade produkter som doftar underbart av eteriska oljor. Vissa har det mer än andra, och Johanna har det – den magiska feelingen som berör själen. Eller som hon själv sa efter behandlingen, att den är som en resa. En magisk resa säger jag.

Strosade runt här hemma i mina myskläder och lät ansiktet vara rent och fräscht, slumrade en stund på altangolvet medans barnen lekte på gården och sen ifann sig ny energi och hela huset blev städat. Alldeles nyss har morfar åkt hem efter middagen vi bjöd honom på, nu är det Earth hour på Solduva, hela huset svämmar över av värmeljus och jag svettas… nu blir det soffhäng. Misstänker att jag somnar tacksam och leende och väldigt tidigt 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *