Min dag

Promenad med Oscar

Imorse gick jag ut på morgonpromenad, dock inte lika tidigt som i vardagen, idag gick jag vid sju. Oscar var uppe och ville följa. Så vi tog på reflexvästar och satta en diodlampa på Oscars cykel och gav oss iväg. Skönt!

Modevisning

Idag jobbade jag i Falan Galleria. Vi hade en stämningsfull Julmodevisning, den blev jättelyckad tycker jag! Mycket folk på stan i Falun. Våra caféer var smockfulla, kunde ej köpa lunch. Traskade över till Ica och köpte frukt och fruktsmootie istället.

Adventsfika

Våran underbara granne, Ing-Marie bjuder varje år in vänner till Öppethus och Adventsfika i sitt hem. Det är alltid så mysigt att gå över till henne och få glögg och fika. En väldigt bra idé förövrigt, att bjuda in sina vänner på detta sätt. Ges så avslappnat tillfälle att träffas.

Date

kl 19:30 Nogge har hyrt film, en kärlekskomedi. Så nu i kväll blir det mys i soffan med honom. Barnen ligger precis och somnar in nu när jag bloggar.

Ooops, nu är klockan 23:20. Jag vaknade nämligen upp kl 22:30 och undrade om vi skulle gå upp och sova. Sova? Sa Nogge, du har ju sovit på soffan sedan halvnio! Så slutade även den myskvällen…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *