Mina texter

Oscar behövde linjerat papper till sin läxa, så jag gick och letade i mitt skåp. Eller egentligen är det två skåp med fullt av A5 block och ett gäng A4 block fullskrivna med texter, de flesta kanaliserade efter meditation. Vi fann de linjerade bladen till Oscar och jag började läsa lite vad jag skrivit och ”fått ta emot”. Har alltid tänkt att de där inget för mig, tänkt att texterna är både mesiga och flummiga. Men jag fann faktiskt många av dem intressanta måste jag erkänna. Många tilltalar mig, inte alla, men flera. De kanske tilltalar mig eftersom det känns som jag står på precis samma plats och vimsar, då som nu. Budskapen/texterna känns minst lika relevanta idag som för 6 år sedan. Så jag blir ju lite fundersam vad jag åstadkommit under åren och hur besynnerligt svårt det kan vara att leva i samklang med mig själv och min själ.

Hursom, de pekar åt samma riktning. Den självklara riktningen. Frågan är bara hur i all sin dar får man benen att ta sig från A-B. Hur lyckas man leva i balans mellan kropp, sinne och själ. Det är ingen konst att lista ut att jag inte fullt ut lever det liv mitt hjärta (själ) är ämnat för och/eller längtar efter, mången rädsla håller mig tillbaka. Så hur lever man ett liv fullt ut? Den frågan önskar jag besvara…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *