Mindhouse

Började min morgon i Tällberg på Hotell Dalecarlia. Jag var inbjuden till ett frukostmöte med Rotary och berätta om hur jag inspirerar mig själv och andra. Det var med glädje jag föreläste och berättade om mitt ledarskap och deltagarna var otroligt öppna och vänliga och bjöd mycket på sig själva.

Jag fann extra tycke för en sprudlande kvinna, Malin som deltog. Efteråt erbjöd hon mig att följa med henne till hennes kontor. Så vi satte oss i min bil och hon guidade mig nerför berget och till hennes företag. Och till min överraskning visade det sig vara i ett hus som jag fotat och lagt ut på bloggen. När jag var till Tällberg i helgen och hade kurs med Kvinnojouren så fotade jag lite i omgivningarna och fastnade givetvis för detta vackra hus och framförallt dess namn…

Det är spännande hur livet ter sig, att jag nu 5 dagar senare blir inbjuden på fika i huset. Livet är bra magiskt! Och jag ser med spänning framemot fler träffar med Malin då det visar sig att vi har mycket gemensamma intressen och drömmar. Om vissa av dom uppfylls i framtiden får livet utvisa.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *