Numerologi

Känner ett otroligt lugn inom mig, det är så mycket som faller på plats det här året. Enligt numerologi så är jag nu i en ny 9-årscykel, vilket betyder att 2010 var året jag avslutade den gamla cykeln och år 2011 inleder den nya. Och nu när jag ser tillbaka på skiftet så ser jag att det är mycket som förändrats, det gamla huset försvinner bort och ett nytt träder fram, jag har valt att äta helt vegetariskt och slutade i januari att äta kött, mitt arbete avslutades och skrivandet får mer plats tillsammans med det andliga och givetvis yogan(den är nog här för att stanna i alla mina kommande cykler vill jag tro).

I min och Nogges relation lämnar vi en lärorik period bakom oss och tar med oss insikter som vi fått för att gå hand i hand på en helt ny stig, vi lämnar våra gamla mönster och beteenden som inte varit bra för relationen och öppnar upp oss för att möta varandra på ett nytt sätt, på ett än djupare plan. Möta våra sanna jag.

Och så det kanske viktigaste av allt, jag ber mig själv om mod att var dag se inåt, se mina egna mönster och beteenden som är grundade ifrån rädsla och ber om styrkan att våga släppa dem, känner att det här året är det dags att leva utifrån kärlek istället och våga visa mitt sanna jag – Sat Nam.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *