NY I’m coming back!

New York Jisses! Igår fick jag besked att jag fick plats på utbildningen 12-step Recovery Yoga i New York nästa(!) helg! Soho here I come!

Wiiii, det hissnar återigen i magen, bara dagar kvar innan jag reser iväg ännu en gång med bara några veckors mellanrum till USA.

Yogan lever ett eget liv i/med mig, aldrig kunde jag väl ana detta för 14 år sedan när jag började med Yoga, då enbart för att det var hippt och coolt eftersom Madonna var yogi. Nu vet jag att Yogan är en nyckeln till läkning av beteende, känslor och en oerhörd kraft att ändra livsstilen – inbringa hälsa och balans.

Bara nu av att boka min resa rasar jag ner i kontrollförlust och rädsla som mixas likt en cocktail med glädje och iver. En fasansfull känsla är dock kontrollförlusten. Medberoende som jag är så är det just det som varit min strategi i livet – att söka och utöva kontroll. Och här vaknar jag mitt i natten, illamående av min kontrollförlust. Jag förstår att det är precis som det ska och jag ber om modet att stanna med känslan. Jag ska inte ha kontrollen, jag äger ingen kontroll och jag ska inte eftersträva att skapa kontroll heller – jag är en människa som mår bäst av att lägga mitt liv i händerna på Gud (Livet själv) och träna min tillit till att allt är som det ska … 12-step Recovery Yoga lär göra mig gott.

Give yourself a chance to have the presence of God work through you…Let the presence of God, through your life, start to be known and felt. Give it a chance. God gave you life. Make this life a chance for the presence of God to be felt through you.

Yogi Bhajan

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *