Nyårsinspiration

SJU STEG FÖR ETT BÄTTRE OCH MER NJUTBART 2016!

1. Var på en inspirerande närhet till människor med visioner. Umgås med mer än bara tomtebloss. Sök människor med längre brinntid och uthållighet än så.

2. Slå vakt om din tid. Det du gör ska vara värt det även för dig. Kastar någon till dig ett ben, se till att det är tillräckligt med kött på det. Sätt värde på dig själv.

3. Låt hjärtat vara med i allt du deltar i. Vad du än gör, låt något stå på spel, gör det viktigt. Sakers värde står i relation till hur mycket du går in för det.

4. Ha nära till naturen. Vatten, eld, luft och jord. Ser du en vacker solnedgång, följ med den hela vägen ned. Livet blir som mest närvarande då.

5. Gör det förflutna till en källa för lärdomar, ingen boplats. Vad du kunde ha blivit och gjort, det är redan oåterkalleligt förlorat. Tillåt det att få vara som det är.

6. Låt alltid det bästa ligga framför dig. Ge dig mycket att längta till, saker som ger dig många anledningar att gå upp på morgonen.

7. Se varje tussilago som kämpar sig upp ur asfalten som en påminnelse om vad som är möjligt även under svåra förutsättningar. Den tussilagon kan vara du.

Olof Röhlander

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *