Oneness Liberation Day

Oneness Liberation Day

Vill du uppleva mer frihet och glädje i Livet? Då kan denna dag vara nått för dig.

Om vi tittar på våra liv kan vi se att vissa problem inte blir lösta, trots våra bästa ansträngningar. Det kan vara ekonomiska, relationsmässiga eller andra problem så som med hälsan. Finns det ett problem så finns det en lösning och Oneness har oräkneliga sätt att lösa problem vare sig de är fysiska, emotionella eller andliga. Vi ska använda oss av 2 st djupgående processer denna dag med intentionen att lösa upp dessa gamla mönster som styr våra liv.

De 4 Korgarna

Vi ska börja med att kika på den kanske mest förbisedda perioden i våra liv, den period från och med befruktningsögonblicket fram tills du är 6 timmar gammal. Denna tid är nyckelfaser som alla går igenom. Om det finns störningar i denna tidsepok kan det påverka vår upplevelse och syn på livet. Om vi genomgått denna tid med obehag eller andra mindre bra upplevelser så kan man fastna rent energimässigt i den korgen och det kan manifestera sig som negativa mönster i livet som upprepar sig om och om igen.

Vi ska låta oss vägledas av vårt eget inre tillbaks i tiden för att uppleva och lösa upp eventuella blockeringar. Vi ska sedan använda oss av en speciell Deeksha med intentionen att rensa ut dessa blockeringar.

Förfädernas Befrielse

Den andra delen av dagen så ägnar vi tid till att hjälpa våra Förfäder att gå vidare om dem av någon anledning sitter fast i sin resa mot Ljuset. Vi har olika ansvars områden i livet och även gentemot Förfäderna. Om dina förfäder av olika anledningar fastnat och inte gått vidare så kan det generera i att du upplever problem här och nu. Anledningarna kan vara att Förfäderna hade bundenhet, inre oläkta sår, ouppfyllda önskningar mm.

När vi hjälper Förfäderna att gå högre upp så blir de lyckligare och även du. Om de är olyckliga så kan det avspeglas i dina livssituationer. Detta är ett sätt att hedra och respektera de avlidna för allt de gått igenom för att du ska kunna leva ditt liv.

Jag har bjudit in Onenesstrainer Niklas Blomkvist från Eskilstuna att leda oss genom dessa processer och denna dag. Du behöver inga förkunskaper eller speciella erfarenheter av vare sig Oneness, meditation el dyl för att delta, dagen är öppen för alla som känner en längtan att läka oläkta inre sår. Känn Dig varmt välkommen till en djupgående och befriande upplevelse.

Datum: Söndag 26 oktober kl 10.00 – ca 17.00 (lunchpaus 13.00-14.00).
Plats: Johanneskyrkan, Garvaregatan Falun.
Kostnad: 800 kr, betalas kontant på plats.

Medtag: yogamatta alt liggunderlag, filt, anteckningsbok och egen lunch (det finns tillgång till kyl och uppvärmning).

Anmälan: via mail till Sofia Savita Norgren: mail@sofianorgren.se senast 17 oktober. Begränsat antal platser.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *