Påskledig

Njuter av ledighet och familjeliv i Västerås. Vi gillar som jag sagt tidigare att åka iväg och bara vara, bo på hotell, mysa och vara tillsammans utan stress och annat som lätt gör sig påmind hemma. Barnen sjöng och skrålade i bilen på väg hit igår. De skrattar, pratar och pratar och det märks tydligt hur mycket de gillar tiden tillsammans som familj.

Vi hade en sak på agendan, ett besök till Ikea för att beställa kök och badrumsinredning. Till och med det gick smidigt, Ikea har öppnat ett nytt stort varuhus i Erikslund och hade hela varuhuset fullt i personal och lite kunder, säkert på grund av påsken och det fina vädret. Vi fann en Ängel, Tobias som är Ikea-köksinredare och han hjälpte oss hela vägen från ritning till beställning. Puh! Vad vi var tacksamma över det! Och barnen var som små änglar, servade oss med kolsyrat vatten från automaten bredvid och tålamodet var fullt aktiverat på oss alla, hur nu det gick till?

Struntade i sådant som man bör… tex att äta mat! Eftersom lunchen blev sen så var vi alla ganska mätta när vi kom till hotellet. Så med enväldig röstning gick vi till Ica och köpte chips och ostkrokar istället och myste på hotellrummet. Lekte med leksaker, såg på teve och hade det skönt!

Imorse gick jag min morgonpromenad vid hamnen och njöt av den vackra Mälaren som låg stilla. Jag älskar doften av vatten och jag älskar att höra måsarna skria… en underbar start på ännu en fin vårdag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *