Rensning

Mina dagar är ofta varierande och jag njuter till fullo av det!

Idag har jag hunnit med att coacha 3 klienter. Gett 2 Ljusbehandlingar. Själv fått Akupunktur av min granne och kollega Patrik. (Han stack nålar i min nacke och mitt skulderblad, har haft ont där några dagar. Helt övertygad om att det släpper helt tills imorgon). Varit och fixat mina naglar. Rensat avloppen hemma, i handfatet och diskhon. Legat på Spikmattan och nu sitter jag vid bloggen. Däremellan givetvis fixat å donat med barnen, middag, badning, läggning…

Åter till det med avloppen. Har tänkt så länge att jag skall rensa dom. Länge dvs säkert 2 år! Jag vet, det är superlänge, huu vad det fanns att rensa! Rensningen är givetvis till största delen för avloppets skull. Men faktiskt också för min personliga skull. Jag tror på Feng Shui och att när jag rensar runt omkring mig, så rensar jag även i mitt inre. Att rensa runt omkring kan vara avlopp, garderober, förråd, saker du samlat på, men också människor. Våga rensa bort människor som du är klar med, som inte tillför något. Människor som kanske sårar eller stjäl energi. Rensa med kärlek och respekt givetvis.

Jag tror att genom att rensa, så öppnar jag upp flödet i livet igen och välkomnar nya positiv energi! Nya bekantskaper och kärleksfulla människor och möten. Människor och händelser som fyller mig och mina dagar med glädje, kärlek och värme!

Glamour ena stunden ... och gammalt gegg den andra.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *