Retreatdagar

BorntorpetDet blir (ännu) en bryggbild som får symbolisera min Womans retreat på Borntorpet med Kundaliniyogaläraren Annki Warberg Landahl. Vi övergav våra mobiltelefoner den här helgen, för att nära oss i nuet, så den här bilden fotade jag strax innan hemfärd.

Bryggan var en härlig energikälla dessa sommarvarma höstdagar och varje morgon tog jag mig ett vitaliserande morgondopp. I dag var det en väldigt speciell upplevelse då alla vi kvinnor (24 stycken) klädde av oss badade nakna – en vacker syn med alla dessa kroppar på bryggan och i vattnet. Inser hur vackra vi kvinnor är, kvinnokroppen är vacker och ändå är vi många (som tur var inte alla) som går med komplex och misstycke till våra ljuva boning – det är sorgligt att vi inte kan se vår egen skönhet.

Min tanke med helgen var att bara vara, vila och släppa taget. Jag hade en tanke om vad jag skulle släppa taget om men Gud (Livet) hade en annan, allt blev med andra ord exakt som det skulle (men inte som jag tänkt), jag mötte det jag behövde möta. Det var djupt, sorgligt och smärtsamt… och otroligt fint.

Stannar mitt blogginlägg med det… känner att jag har mycket mer att smälta in, vara med och ta in – ta emot. Det kommer mer blomning ur denna fantastiska helg, jag känner hur det spirar.

The fact is that there is nothing more beautiful, more worthy or more conscious than you.

Yogi Bhajan

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *