Sitt lugnt i båten

Inte för att jag praktiserat det så ofta – att sitta lugnt i båten. Men tack och lov har livet bromsat mig gång efter annan. Om det inte vore för livets klokhet att förstå bättre … så hade jag hunnit begära några skilsmässor under värsta pms-ångesten, köpt retreatgård ute i Ingenstansland, köpt in mig på retreatgård i annat Ingenstansland, flyttat till prästgården i Vika (som jag låg i solstol vid Medelhavet och budade på), slagit in på Aurafotograf-banan, jämte Medberoendeterapeut utbildningen …

Ja, som du ser har förståndet flugit sin väg gång efter annan. Men som sagt, något har hindrat mig, och jag har stannat vid min lott. Satt mig tillbaka ner i båten och känt lugnet. Och insett hur bra jag faktiskt har det.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *