Själslig kod

Vi har kommit för att delge er era uppdrag. Somlig har redan länkat in i dem och andra av er är på väg att öppna upp, kliva in.

Uppdragen är inte nya, de ligger begravda i era energisystem. Ni har fri tillgång till dem när ni öppnar upp er för energin. Ni behöver få energin att flöda. Tänk dig som en dammlucka som du öppnar.

Vad får din energi att flöda?

Det finns inget rätt eller fel, det finns absolut ingen väg som är exakt den andra lik. Ni har alla ett specifikt program att tona in er mot och det programmet ligger inom er, i ert dna. En själslig kod som kommer er till gagn när den frisläppas.

Så fokusera enbart på att få energin i flöde, diska, dansa, måla, spring, sjung, klipp gräset. Gör vad som, bara du känner att det händer något i ditt inre. Du känner att kroppens spänningar släpper, sinnet tystnar, tiden försvinner, hjärtat klappar… när du känner sådant är energin i flöde. Du börjar luckra upp ditt dna, det börjar vibrera. När du börjar vibrerar svarar universum an, dina ledsagare kan uttrycka sig och nå fram till dig. Du börjar se, känna, höra, leva ditt livsprogram fullt ut. Du finner kontakten med din livsväg. Den sanna vägen, den som för dig hem. Du vet vilken väg du skall gå. Du vet hur du skall gå vägen. Du vet vilka som kommer slå följe med dig.

Du vet egentligen ingenting förutom att du är sann. Nu är du i rätt vibrationer och energin flödar genom dig. Du är där du ska och vibrationerna för dig fram. Du vilar i tillit till att du redan är allt du söker. Ditt livsuppdrag har tagit över rodret och för dig hem. Hem i dig själv. Hem i helheten, alltet.

Så jag avslutar med att upprepa frågan, vad får din energi att flöda?

Tag nu modet att göra just det, det som får energin att flöda och livsprogrammet i dig öppnas upp och leder dig till ditt uppdrag och visar dig vägen hem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *