Själslig närvaro

Mahima kristaller

Upplevde en härlig fullmåne kristall & ljudhealingresa med Mahima i går. Kvällen gav starkt intryck med trummor, kristaller och helt ljuvliga klangljud. Kände hur hela mitt väsen lyftes. Åkte hem lätt och lättad, samtidigt som jag var lite omtöcknad och förvirrad. Älskar den förvirrade känslan av ett sinne som inte greppar vad som sker men ett lugnt och öppet hjärta som bara vet.

Det viktigaste för mig var att återuppleva känslan av en ”andlighet” som jag nu när jag kontakt med den igen insåg att jag försakat och saknat en tid. Kan inte förklara vad det är, inte ens för mig själv. Men kroppen visste, den tonade in på en mycket välbekant energi – som känns gudomlig.

Att känna den energin i kroppen är det jag önskar. Jag tror ju inte att själen är bortom oss, ovan, under, skymd eller fast, jag anser att själen är i allt som är jag och allt som är du. Men jag känner den inte alltid. Och  det är det jag vill göra – känna närvaron. För när jag känner den närvaron i mig så blir jag trygg, lugn och strålande. Jag kan vila i den – vila i mig själv.

Tänk att det är först nu när känslan återvänt som jag insett att jag saknat den fast jag inte vetat att den varit borta. Nåväl, kvällen påminde mig om det allra vackraste jag har – och att jag alltid haft det och alltid kommer att ha det – inom mig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *