Släpp loss

Det är något som har släppt. Känslan är att jag har befriat mig från ett tungt ok. Kan inte säga precis vad det är och när det hänt, men hela våren har nog varit en viktig process. Nått gammalt unket är borta och jag öppnar fönstren och vädrar in den friska våren.

Viktiga delar för den frigörelsen är att jag satt gränser runt mig, beskyddat mig från negativa energier (personer), börjat släppa loss min kropp i souldance (gnm Vajra Paatra och Yogarelease) och tagit bort socker, bröd och pasta ur min kost. Jag känner hur min rätta form, den utan fettskydd, börjar visa sig. Den smyger sig sakta fram. Det är helt okey, det får ta tid, jag har byggt skyddet under många år.

Och så har jag idag kommit på en annan frigörelse jag har kvar. Håret. Jag har det så gott som alltid uppsatt och nu skall det släppas fritt. Jag känner mig osäker och ovan så fort det är utsläppt, jag åker aldrig iväg utan mitt nödkit av hårsnodd och spänne i väskan. Så nu är det hög tid att bryta även den till synes enkla hämningen. Nu skall hårsvallet släppas lös, åtminstone 4 dagar i veckan har jag intalat mig själv, får se om jag härdar ut.

Släpp fångarna loss det är vår!

Ps Håret står även för andligkontakt, bejakande av andligheten. Så mina hästsvansar visar kärleksfullt mitt kontrollbehov av den energin. Och när jag vilar i mitt sanna jag så vet jag såklart att den energin mår allra bäst av att blomma ut.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *