slow-flow

Det känns fantastiskt i mig. Bättre än på länge. Känner mig oftare så här varje dag i mindfulness-mood. Alltså i ett meditativt tillstånd, en känsla av slow-flow. Den är underbar den känslan, som brukar infinna sig under yogaklassen och i synnerhet på slutet vid avslappningen. Jag känner den när jag får deeksha och ibland när jag ger. Men den senaste veckan skulle jag säga har jag känt den var dag, dagligen, i kortare eller längre doser. Känns som effekten sitter i längre innan den klingar av och lättare infinner sig igen. En känsla av frid, som genomströmmar hela kroppen, både på insidan och utsidan. Ett lugnt behagligt rus som lägger sig, utan att ta bort effekten av närvaro i nuet och livet. Tvärtom gör den mig mer närvarande, närvarande på riktigt och i djupet.

Det är känslan av närvaron med mig själv, som själ. Jag kan vara i känslan av att vara kropp och sinne, enbart. Jag kan också gå vilse ur mig själv och uppleva mer av hur du mår och vad som händer runt omkring dig istället för det som är i mig.

Så för mig är det här att hitta hem, i mig själv. När närvaron är med min själ… och upplevelsen är av själen i kroppen… och själen i sinnet – det är att vara jag.

Sofia Savita Norgen

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *