Snigeln har höstlov

Jag vet inte hur jag har lyckats ta mig hit, minns tyvärr alltför väl hur det var att vara stressad och alltid vara på språng, men nu är jag här och lever mitt SnigelmammeLiv och njuter av det.

Njuter kanske inte till fullo alla dagar (som bloggen avslöjade för några dagar sedan), men har bara natten varit någorlunda god och Lingonveckan passé så är jag ganska bra på att njuta av Snigeltakten och dagarna med barnen. Och nu har jag ju även fått till lite egentid i helgen med massage och Inspirationsmässa (andligmässa) så då känns det extra underbart att ha höstlov med barnen och fullt fokus på dem.

Vi började dagen med målarpyssel, sen blev det cykeltur till den nya lekparken vid Hushagen och efter lunch kom en kompis till Maya och hälsade på. Jag frågade Oscar om han ville ringa någon kompis och fick till svar; Nej, jag vill inte leka med någon, jag vill vara hemma och kratta (Ja, han sa kratta).

Det visade sig sen att han ville hänga på Maya och hennes kompis och leka med dem, så de lekte glatt och högljutt allihopa starkt påhejade av lilla Izabelle.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *