Sockerberoende

Södra BergetHar varit på en heldagsföreläsning med Bitten Jonsson om sockerberoende idag. En intensiv dag med mycket information. Är helt fascinerad av Bittens expertis, vilken gåva att hon är verksam i Sverige och lär oss om detta. Efteråt kände jag mig förbryllad, älskar den känslan av uppslängda pusselbitar som singlar ner, väldigt motiverad och inspirerad. Hon kan sin sak och det övertygar.

Nu är jag incheckad på Hotell Södra Berget i Sundsvall. Har njutit av en middag i mitt eget sällskap och trots dagen så tog jag mig ett glas vin och pasta (lycklig över att få glutenfri pasta). Tänker som oftast att mitt ”nya liv” ska få börja imorgon. Imorgon är en annan dag.

Efter middagen fick jag vara med om ett vackert möte mellan mig och en kvinna. En spontan hälsning som slutade i ett långt förtroligt samtal. Där satt vi nyss helt ovetandes om varandra och visade oss sårbara. Det var så magiskt, jag rös efteråt och kände nästan att jag behövde nypa mig i armen, hade verkligen mötet ägt rum? Och med ens kände jag sådan mening med min Sundsvallsresa, varken dagens föreläsning eller morgondagens möte verkade vara syftet – det var det här mötet oss emellan som var den högre meningen. Wow!!!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *