Spådom

Mitt liv svänger radikalt just nu, marken svajar under mig och jag försöker stå stabilt och hålla kontakten med jorden. Det är stora förändringar i boendet och utrensning av gammalt bohag, mitt yrkesuppdrag svänger till vänster, girar över till höger för att sen sladda över till vänster igen. Jag förstår ingenting. Men jag väljer att vila i tillit till att allt är som det ska och att allt ingår i en större plan som jag inte förmå se just nu.

En liten guidning fick jag idag när jag var till en vän och spådde mig. Hon spår i snäckor och även med en Sagan om Ringen-kortlek. Det var väldigt spännande och intressant och jag fick se vad som stärker mig just nu i livet och även vad som hämmar mig. Många klokheter att ta in. Jag skall läsa igenom  mina anteckningar innan jag går och sover, det är så lätt att rusa vidare i livet och glömma de fina råd jag nyss fått. Ett av de råden som betydde mycket för mig var att skriva dagboksanteckningar varje dag för att få inspiration till min pågående bok.

Vi hade stöd i processen av de här två gosedjuren, en satt och kelade i mitt knä och den andra låg tryggt bakom matte när hon spådde mig. Så söta!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *