Stolt

Nu har det ramlat in fler människor på Mangalam som är här för att delta på Radha´s vedantatalks. Huset är fullt och det spirar av liv. En driftig tjej, Anna Asplund har showroom för sina yogakläder Stolt som hon designar själv och syr upp på Bali. Väldigt inspirerande!

Igår fick vi massage och djupgående treatment av massören Patrik. Det är första gången någon ”knäcker” till mig och jag var livrädd innan. Men gud så skönt det var! Han släppte på kotor i bröstryggen och ländryggen och så fixade han till höften på båda sidor.

Även en tå som jag haft ont i hur många år som helst fann han orsaken till, det var musklerna på framsidan av underbenet som behövde masseras ut och när han gjort det en längre stund så släppte spänningarna på senorna i foten och ömheten försvann.

Jag studsade ut som en ny männsika!

Studsade ända till morgongens yogaklass då jag råkade twista min rygg lite väl långt och fick ont i nacken och mellan högra skuldran. Det är vikitigt att komma ihåg att ta det lugnt och försiktigt efter ett sådan djupgående behandling lärde jag mig då.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *