Tänk om…

Du är precis där du ska vara. Tänk, bara tänk om det är så att ditt liv redan är välsignat med just de människor och upplevelser du behöver och önskar. Vissa har redan anslutit till ditt liv och vissa människor och upplevelser kommer när tid är. Tänk om det är så att jag faktiskt äger hela tidplanen. Att hela Livet och dess upplevelser och människor är i mina händer, mitt kärleksfulla skapande… tänk, om det är så.

Tänk om det är så att du har inget att frukta, inget alls, eftersom jag är större än förutseende – jag är alltet. Tänk… om det är så att jag bara vill ditt bästa, precis just nu, där du är och med dem du är, och att jag alltid velat forma livet för det bästa för dig och alltid kommer att göra så. Även den dagen du dör är välsignad av mig – den dagen om någon ska jag hylla dig, dagen då du kommer hem.

Du har inget att frukta. Du är omhändertagen. Jag är med dig. Hur kan du någonsin tveka på det, se dig omkring, ser du något i Livet som jag inte skapat. Se bara in i ögonen på en människa eller ett djur och du ser mig – jag ser dig. Jag är här. Vid din sida. Omringar dig. Alltid. Du är mer än vägledd, mer än vägledd… Livet jag skapar är i Dig – jag är inom Dig. Jag är här.

Savita

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *