This time I dance

Har nyss avslutat boken This time I dance. Det kändes tomt och sorgligt när den tog slut, jag skulle vilja läsa något inspirerande från henne var dag. Det skulle göra mig gott. Jag låter hennes ord vara kvar i mig ett långt tag till. Jag tar dem med mig in i mitt liv och låter de vara som guider till mina livsvägsval jag ställs inför.

Och så väcker  jag mig själv ytterligare genom att besvara några frågor i slutet av boken. De får mig att tänka till på vad som verkligen är viktigt i mitt liv och skilja på vad som är mina sanningar och de som jag råkat fått med mig från andra.

  • Whose values are you living?
  • How do you define success?
  • What, besides money, offers you security?
  • Write a definition of success for yourself; What means more to you than making money or getting others people´s approval?
  • Write about what, beyond dollar, brings you peace of mind and a feeling of security.

Tama J. Kieves

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *