Tid till läxor

 

Det är så mysigt att sitta med Oscar och hjälpa honom med läxan och samtidigt är jag så tacksam att jag har tid att vara närvarande och göra det. Att ha tid att hjälpa sina barn med läxor känns självklart, men jag vet också att det inte är så lätt för alla att finna tiden och sen att komma till ro, vardagsstressen tar lätt över. Själv behöver jag varje dag göra val, välja bort saker, tacka nej till erbjudanden, fundera och reflektera över vad som är mina viktigaste prioriteringar, och för mig är barnen och familjen en av dom.

Det är som för en missbrukare, jag behöver varje dag påminna mig om vart jag varit och framför allt var jag vill leva nu och i framtiden. Jag har varit fånge i min egen stresskarusell och den skapade massor med oro och ångest. Nu lever jag med mer frid och harmoni varje dag. Men att det skall vara för evigt är inget jag tar för givet, istället väljer jag att vara ödmjuk för den stress jag tidigare levt i och låter tacksamheten över min livsförändring vara fylld i hjärtat.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *