Vem är du?

Jag är inne i en omvälvande förändring. Den syns inte på utsidan. Jag tror iallfall inte den inte märks så tydligt ännu. Men jag är säker på att den kommer märkas mycket med tiden.

Jag vet inte riktigt vem jag är just nu. Kanske har jag aldrig vetat det på riktigt. Nu känns det som om jag håller på att uppleva mitt sanna jag.

Minns känslan när jag kommit hem från BB med en ny söt liten krabat. Håller den tätt intill och undrar kärleksfullt, vem är du? Doftar, snusar, kramar, gosar och kan se på den lilla i evighet med förundran och nyfikenhet. Ett blankt blad. Ett nytt liv i vår herres hage. En ny historia föds. Vet absolut ingenting om den lilla ännu och ändå så sprängs mitt hjärta av kärlek och omtanke.

För en sak är säker – kärleken är äkta och kärleken behöver ingen historia, kärleken lever här och nu.

Precis just nu ser jag på mig själv med kärlek och nyfikenhet och undrar – vem är du?

Vem där?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *