Vinter vid Siljan

Idag hade jag förmånen att njuta av Siljan från olika vinklar. Först när jag åkte till Tällberg för att hämta Malin och vi begav oss till min vän Mustafa i Rättvik. Det blev ett insiktsfullt och inspirerande möte hos honom. Tänk att man kan prata och uppleva så mycket andligt i en kiosk vid järnvägsstationen i Rättvik – livet bjuder på mycket spännande!

På eftermiddagen slöt jag an med klasskamraterna i Leksand och vid Siljans strand såg jag 2 vackra svanar. Hoppade ur bilen och försökte fånga dem båda på samma bild, när jag sen vidgade mitt seende så upptäckte jag att det var 4 svanar till som var alldeles bredvid.

Svan

Sången/musiken är din medicin. Din gåva är inspiration.

Här handlar det om sång/musik som medel för att må bra/vidareutveckla dig själv.

Djurens Språk – Solöga

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *