Work I Love

Har laddat ner en intervju med Tama J. Kieves i min Ipod och promenerade idag till yogastudion med henne som sällskap. Det handlade om ’Create the work you love’ och jag blev så inspirerad … och fängslad, höjde volymen när jag drog fram dammsugaren för att städa yogasalen, kunde inte sluta förrens intervjun var över och då blev jag lite besviken, ville höra mer av den fantastiska kvinnan.

Allt inspirerade mig men det  jag kommer ihåg vara att stilla sig för att komma i kontakt med sitt sanna jag och det som hjärtat vill göra. Våga gå sin väg. Gå i tillit till att hjärtat, kroppen och universum vill det allra bästa för mig. Att göra det vi är ämnade för att göra. Ta till vara de gåvor vi har givits. Och inte tänka så mycket på hur det ska tas emot utan mer fokusera på det som vill ut, det som längtar efter att bli frisläppt. När vi gör det vi vill göra så fylls vi av energi och livskraft.

Och ett viktigt råd som jag tog till mig var vi inte kan se vägen eller planera den. Vi behöver bara leva i stunden och följa det som ger lust och näring just nu, i full tillit till att dörrar kommer att öppnas och vägen kommer att visas. Om vi stakar ut vägen i förväg så är den planerad och strukturerad utifrån gamla synsätt och erfarenheter och om vi istället följer flödet i stunden och litar till det som hjärtat vägleder oss emot, så kommer vi i kontakt med kreativiteten och Livet visar oss vägen och Livet kommer då skänka mirakulösa händelser långt utöver det vi tidigare kunnat förutspå.

The aliveness in you is the next iteration of what is needed in the world.

Living your dreams isn’t about fitting in to the known world. It’s about fitting in to your skin. Once you start accepting who you are and what you want to give, you can’t help but shine. Shine– and the world will fall over its feet to make a place for you. Nothing is holding you back. There is a path within you, a sacred cord, a blueprint, a code. This isn’t wishful thinking. This isn’t a parlor game. This is what you came here for. The steps emerge when you stop needing to see them in order to accept what you know.

Tama J. Kieves

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *