Yogalärare

Nu har jag anmält mig till Yogalärarutbildningen. Jag kommer att läsa 3*10 dagar under det kommande året  och där emellan hemstudier. Och redan den 23 aug börjar det första utbildningstillfället på kursgården Mangalam nere i Halland. Nästa 10 dagars kurs är i januari på Bali!

Jag kan knappt förstå att så mycket av mina drömmar slår in nu. Drömmar om mitt företagande. Drömmen om Indien. Drömmen om mer Yoga. Drömmen om Bali. Drömmen om en egen Yogastudio.

Jag har drömt länge. Vissa drömmar tror jag förblir drömmar och att det är som det ska. Medans universum visar mig att vissa av mina drömmar är sanna och hjälper mig förverkliga dom. Jag är så oerhört tacksam.

En av affirmationerna som jag använt regelbundet sedan förra våren och som jag tror hjälpt är:

Jag lever det liv jag vill leva – jag lever la dolce vita

La dolce vita, det ljuva livet. För mig handlar det inte om lyx, flärd, skumpa och förmögenheter. Jo, förresten jag drömde om det förr, förr när jag drömde om yta, på ytan.

Nu handlar La dolce vita om mitt inre välmående, att jag njuter av livet som det är, att jag har råd och tid att stanna upp och njuta. Att jag tar mig tid. Att jag väljer en livsstil med tid. Tid till mig själv. Tid till min familj. Tid till Livet.

Affirmationen handlar också om att jag lever precis det liv jag vill leva. Gör aktiva val från mitt hjärta. Lyssnar inåt. Och att jag vågar välja idag. Inte skjuta på saker. Livet är kort. Livet går fort. Jag har missat så mycket förr, varit upptagen med annat. Nu vill jag vara med. Vara nära. Vara där. Vara i ett med livet – härprecis nu!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *