111111

2011-11-11 kl 11.11 fick jag av en händelse möjlighet att vara på ett event i Johanneskyrkan.

Tyvärr hade jag inte riktigt koll på vad jag gick på och det har jag inte nu heller efter att ha varit där, men men, jag och Izabelle rullade in med barnvagnen i den för mig mycket speciella och varma miljön. Det visade sig att det började med lunch som inte var glutenfri, så jag fick nöja mig med en ramlösa och en kaffe. Izabelle spatserade glatt runt och plockade i alla handväskor som stod på golven och talade med än den ena och än den andra, hon är redan bra på att nätverksmingla den lilla.

Jag köpte mig en bunt med lotter då alla pengarna från lottförsäljningen gick till ett barnhem i Indien (det är ljuva Lotta som äger kyrkan som ser till att pengarna kommer till rätta) och så smygmediterade jag lite álaTheSecret och sände ut mina önskningar till Universum, det gäller att passa på ett sådant magiskt datum och på den energifulla platsen och sen så smet faktiskt jag och Izabelle ut igen lagom till att lunchen var slut och programmet började.

Nu ikväll fick jag reda på utav en vän som förbarmade sig över mina lotter att jag kan hämta mina 3 fina vinster vid tillfälle.

 

Kommentarer till “111111

  1. Lena Landby

    Härlig dag och med smygSecrets önskningar den speciella dagen 111111 11:11 så kan allt hända.

    Själv så satt jag på stn i Västerås och väntade på försenat tåg och medan jag satt där med en bok, såg jag stationsklockan närma sig 11:11, då började jag kisa (magiskt seende för mig) med ögonen och önskade allt jag bara kunde i en minut: till mig, mina älskade barn/barnbarn, släkt och vänner (där kom du med på ett hörn) och till medmänniskor runt om i världen. Tackade sedan och kände enorm glädje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *