121212

En dag som alla andra… kanske? Eller?

För mig spelar det ingen roll, jag känner att tiden är annorlunda och att något inom mig förändras till det bättre. Något skiftar om och det känns inom och det märks i mina nära och kära. Jag tror verkligen att vi alla öppnar upp oss mer och mer för vårt sanna jag och meningen med livet. Vi upptäcker vilka vi är och varför vi är här.

Och har du ännu inte funnit svaren för dig själv så kanske du vill fråga dig frågorna:

Vem är jag?
Varför är jag här? 
Vad är meningen med mitt liv?

Jag har äntligen funnit svaren på dessa frågor och hela min intention vibrerar i mig och runt mig. Jag vet vem jag är och jag vet varför jag är här. Det är sådan sinnesro att finna ut det och det gör allting så vackert, plötsligt kommer man till total insikt att allt är omhändertaget och allt är perfekt. Till och med Du och jag är perfekta och nu inser i allafall jag att vi alltid varit det.

 

Just den här dagen (som de flesta andra dagarna nu förtiden) så ber jag om att få vara intonad på min egen sanning och njuta av det som livet skänker mig. Onsdag den 12 december förgyller med meditation, skrivande, familj och deekshakväll och jag är säker på att jag kommer somna tacksam.

Namaste

 

2 kommentarer till “121212

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *