1:a skoldagen

Nu sitter jag på tåget mot Varberg och skall där bli upphämtad och skjutsad ut till Magalams kursgård i den Halländskaskogen.

Det är min första dag på Yogalärarutbildningen som kommer pågå under ett år. Det känns lite pirrigt. Samtidigt känner jag mig lugn och tacksam. Tacksam att mitt liv erbjuder mig att åka på en Yogautbildning i 10 dagar – min kropp kommer uppleva en underbar retreat och vitalisering. Det känns lyxigt!

Jag vill givetvis dela med mig av mina yogadagar och kommer om tid och ”mottagning” finns uppdatera bloggen emellanåt, så kika gärna in. (Och om det inte finns ngr nya inlägg så beror det säkerligen på mottagning, och då får du ge dig till tåls tills jag kommer hem)

Även Oscar har sin första skoldag idag, någonsin, han börjar 1:a klass. Nogge var med honom på upprop och samling. Och när den nya fröken ställde frågan till Oscar vad han önskade av tiden i skolan, svarade han: att få nya vänner

Det svaret gladde mig så mycket. Att han redan nu värdesätter vänskap. Kloka barn jag har. Kloka barn vi alla har. Det gäller att vara öppen och lära utav dom.

 

Kommentarer till “1:a skoldagen

  1. eva

    härligt lille oscar-han kommer få många nya vänner och vara en bra vän tror jag:). som sin mamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *