21 december

Det är många som frågar mig om jag tänker arrangera något imorgon fredag 21 december, dagen då det stora skiftet sägs ske. Inom Oneness avslutar många av oss en ceremoni, Vara deeksha Mala, som pågått under 21 dagar och oftast är det en trainer som avslutar denna genom att arrangera en träff.

Jag har en längre tid känt och även planerat att umgås med mina nära och kära just den 21:a. Barnen slutar skolan idag och Nogge har tagit ledigt under morgondagen, vi har bjudit med mina föräldrar för en utflykt till Siljan och lunch på Stiftsgården. Jag ser framemot att tillbringa den energifyllda dagen med mina närmaste vid den heliga sjön.

Oavsett hur många andliga nätverk eller forum vi verkar i, vi som är intresserade av den nya tiden, The Golden Age så vill jag bara påminna om att det viktigaste andliga arbetet vi har i våra liv är just relationen till våra nära och kära. Att söka närhet till varandra eller med kärleksfull intention knyta den närheten i våra hjärtan. Förlåta. Acceptera. Och älska varandra precis som vi är. Vi har skapats i perfektion och vi är alla ljusa själar och när vi finner Onenss (enhet) i våra hjärtan börjar livet blomstra och vi känner oss levande på riktigt.

♥ ♥ ♥

Klockan 21.30 kommer jag att Ge deeksha, Oneness Blessings på distans till dem som önskar, se information här nedan. Önskar Du ta emot deekshan så skicka mig ett mail eller sms så att jag kan ha dig med i min intention.
mail: mail@sofianorgren.se
sms: 070-559 29 50

Oneness Blessing 2012-12-21 kl 21.30-21.40

Förbered dig 5-10 min innan genom att sätta dig skönt tillrätta, du kan tända ljus och sätta på någon rofylld musik. Om du önskar ber du i ditt hjärta om en intention just för Dig med deekshan (alltså inget du behöver uttala till mig eller ngn annan, utan en medveten bön i ditt hjärta).

Jag förbereder mig på samma vis och skickar deekshan via min intention och det gudomligas närvaro kl 21.30-21.40. 
Efteråt kan du avsluta med att ligga ner i Savasana (ligga på rygg) och vila. Fyll hjärtat med tacksamhet till det Gudomliga som verkar i Dig och i oss alla

Namaste Savita

 

5 kommentarer till “21 december

 1. Pingback: Deeksha « Inspire Sofia Norgren

 2. lena

  Tack fina du ♡ jag ska inte analysera för mycket utan bara vara & njuta 🙂

  Ha en härlig dag på Stiftesgården, kram ♥

 3. Fia

  Fina Lena, tänk när du inte ens försöker kämpa med tankarna och förskjuta dem utan släpper taget och låter dem vara som de är medans Du fokuserar inåt i djupet av Dig själv, möter den tysta, stilla och eviga själen i hjärtat.

  Jag ser det som så här, att vi alla är på väg mot den nya tiden (de nya energerina) och börjar inse vår mening här på jorden. Att njuta av den här tiden och knyta an till relationerna vi har omkring oss, finna enhet.

  Tills dess så är vissa kvar i lidande, dömande tankar, separation, konflikt, oro… för att sen när tiden är redo gå in i kärlek, acceptans, och enhet – Oneness State

  Önskar Dig en Kärleksfull Golden Age
  Kram Fia

  Ps Kom gärna ner någon dag till mig så berättar jag mer 🙂

 4. lena

  Min lilla strålande guru va fint du skriver & jag håller med till fullo . Jag är så trött & har haft yrsel till & från måste vara skiftet…jag försöker intala mig att allt är som det ska 🙂 Märker att jag har lättare att skjuta bort de negativa tankarna, jag stoppar dem innan de hinner ställa till för mycket oreda…fråga!! Varför känner en del av det mer & andra inte alls? blir liiiite orolig när jag läser om dem som inte kommer att klara de höga energierna & sållas bort : / Ha en underbar dag med din fina familj ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *