38 år idag

En härlig och intensiv dag har det varit idag. Uppvaktningen började redan på morgonen när jag fann en present i brevlådan tillsammans med morgontidningen. Min vän Patricee har i 20 år lyckas vara först med att fira mig när jag fyller år. Och att hinna hit innan jag/vi stiger upp är ganska svårt, men det fixar hon!

Sen har jag en annan vän, Ingela som alltid kommer ihåg att gratta mig EN månad efteråt, i feb när hon själv fyller år. Och så tror hon varje år att vi är jämngamla fast hon är ett helt år äldre.

Fast imorse när jag slog på telefon så hade hon minsann skickat ett sms under natten – I´m impressed!

Nogge lyxade till det ordentligt och gav mig Kaffemaskin, Buddhasmycke och en provtur med en Ferrari!!!!

Love Coffee

Tack alla ni som förgyllde min dag personligen och via telefon/sms/mail/kort! //Kram Fia

 

2 kommentarer till “38 år idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *