All in!

Jag kommer på mig själv med att totalälska sådana där för-mycket-människor, som Edward Blom, mat-Tina, Sommar-Ernst, Thomas Di Leva, Malena Ernman… jag kommer inte på några fler, eller bättre 😉 exempel just nu. Men du vet, sådana där människor som går all in i sin grej, det inspireras jag av nå så kopiöst. Det tar plats, de gör sin grej, oftast bara sin grej och ”that’s it!”, take it or LEAVE IT!

Så vill jag också vara. All in! På min grej… bara jag kommer på vad den nu är. Jag ser mig mest som en hoppetossa, velig och rädd. Inte alls nå rädd för att prova olika yrken och intressen, tvärtom jag gör allt som intresserar mig. Men det har minsann skiftat genom åren: nagelskulptris, hudvårdsassistent, marknadschef, gymägare, boxinstruktör (step, aeorbics, spinning mm), mackbiträde, säljare, medium, coach, vägvakt, lärare, centrumledare… Däremot är jag livrädd för att vara så där all in, en sådan som hörs, syns och tar plats, precis som mat-Tina och Edward Blom – för innerst inne… så vill jag också vara. Jag tycker minsann det är stencoolt, helt rätt och oroligt inspirerande med de som är så – all in!

På något sätt har jag utvecklat ett sätt att hålla igen, vara lagom utav allting. Inte för mycket liksom. Mellansvensk och mellanmjölk – så har jag försökt vara.  Inte alls för min egen skull, inte alls, jag är sekundär i det valet, jag har trott att jag behöver hålla igen, lägga band på mig, för att passa in  och för att Du skall tycka om mig. Men ärligt talat, det börjar jag skita i…  för jag har upptäckt att jag gillar mig själv så mycket mer när jag tar för mig av mig själv och Livet. Jag älskar faktiskt mig själv mer när jag är mer mig. Fasiken, jag är ju riktigt cool där inne. Inte alls lagom, tvärtom alldeles för mycket av allting – and I loooove it!

All In Sofia, All in!!!!!

All In!!!

 

2 kommentarer till “All in!

  1. Kondora Landby

    WoooHoooo…now we talking real Savita – den som inte känner utan gör <3

    Go go gooooo girl -you rock <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *