Alla dagar kvar

Våren är här & jag vill inte missa en minut. Tvärtom tänker jag vara närvarande hela tiden! När våren kommer känner jag det som kvällen innan julafton – uppesittarkväll och jag vet att en speciell dag är på ingång.

Våren kommer med samma känsla för mig. Dofterna, ljuden, värmen, solen, himlen, människorna – allt gör mig påmind om att sommaren är på ingång och det är många många våriga och somriga dagar kvar detta år – typ alla!

Jipii!!!

Våren är här!

Idag är en sådan dag som jag är medveten och närvarande och upplever våren!

 

2 kommentarer till “Alla dagar kvar

  1. Elin J.

    Tack för att du delar med dej av ”Våren” inom dej! 🙂
    Det påminder mej om att ta vara på våren omkring mej, -som igen väcker ”våren” inom mej! 😉
    KramKram… Elin 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *