Andligtspel

Har landat efter en turbulent helg…

Vi samlades några vänner under lördagen och spelade det andliga spelet Transformationgame hos Erik Grind. Hela dagen (9-19) spelade vi och jag njöt till fullo, det var en sådan lyx att få en heldag till att möta mig själv med spelets kärleksfulla guidning och vännernas speglning som stöd.

Jag spelade spelet med målsättningen;

Min avsikt är att skapa balans mellan min feminina och maskulina sida och känna mig tillfreds med att allt är som det ska.

Spelet visade mig mina Setbacks (blockeringar) både på det fysiska, känslomässiga och mentala planet och det var många, men det underbara var att de löstes upp utan smärta, dvs jag bara släppte dem lätt och smidigt och gled vidare i spelet. Det kändes verkligen som jag flöt fram, ansträngningslöst, precis så som jag vet att livet vill att jag ska leva, men som jag valt att inte se nu under hösten utan då istället många gånger fastnat i ilska, bitterhet, oro, klagosång…

Men nu är jag åter i min omloppsbana i livet igen, nu litar jag till att spelet visat mig sanningen och jag ber om att få släppa det som kommer upp med lätthet och utan smärta och vips så är tanken ändrad och energin lätt igen. Tillit var något spelet ville visade mig att jag har en naturlig tillgång till, tillit och kärlek – väljer jag det så löses allt annat upp (såklart).

Min medvetenhet var stor förstod jag när jag fyllde min spelplan med medvetenhetskort och det är just den som löser upp blockeringarna, visdomen från det inre och insikten att jag själv har ett val att välja hur jag vill leva mitt liv.

Det visade också att jag har en stark intuition, precis som jag själv skrev om på bloggen för ett tag sedan…  jag förundras att spelets visdom är så träffsäker även om jag vet att livet och energierna runt omkring är så mycket mer än vi ser, men ändå är det magiskt när det händer.

 

 

3 kommentarer till “Andligtspel

 1. Fia

  Jag hoppas ni väljer att spela någon gång, spelet är så magiskt och insiktsfullt. Spelledarna Erik & Ann-Marie Grind är kärleksfulla och genuint fina, det är tryggt att spela under deras beskyddande vingar.

  Du kan anmäla ditt intresse till dem (hittar dem som vänner till mig på Facebook) och när de fått samman fyra personer så blir det ett spel. Det kan spelas med alla, nära eller okända (vi känner ju redan varann, innerst inne så är vi alla ett) och dem som sitter runt bordet är precis dem som spelet vet att ger dig mest att spela med <3

  Kram Fia

 2. Lena Landby

  Låter jättespännande med spelet Fia! Att gå in i sig själv, möta sig själv och även om vi har alla svar inom oss, så kan det vara skönt att få kvitto på det k´man innerst inne vet.

  Nu blev jag verkligen nyfiken på spelet 🙂

 3. Jenny

  Det låter verkligen intressant… jag är både intresserad av det mediala och älskar att spela spel.
  Kanske man kan spela någon gång? Ska man vara nära vänner, eller kan man spela med några man inte känner (så väl)?
  Kram och vi hörs,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *