Änglaenergi

Jag känner mig lite tom sen sorgen för en vecka sedan. Mitt liv har tagit en väldigt positiv riktning efter det. Men känslan är ändå tomhet och trötthet. Min energinivå är inte detsamma. Jag känner att kroppen behöver mer tid. Tid till stillhet. Tid till eftertanke. Tid att bara vara helt enkelt.

Jag läste i boken – Kroppen talar till dig (Lise Bourbeau) om Trötthet igår och några rader som jag tog med mig är: Efter upplösningen av en konflikt kan man uppleva extrem utmattning. Om det är så behöver du förstå att tröttheten kommer att bli kortlivad och att du, när du väl återställt dina mål, kommer att känna dig laddad igen.

Att ta hand om mig tycker jag att jag har blivit väldigt bra på de senaste åren. Jag blir hela tiden bättre och bättre. Det slutar väl i värsta egolivet såsmåning om, men den dagen den sorgen, då får jag bearbeta det då…

Har inte ens haft ork, energi eller lust till mina promenader på sistone. Dom promenader jag fått till har varit med motstånd. Glädjen och lusten har inte varit detsamma. Förrens i morse, då traskade jag iväg och vips så märkte jag att jag var i flow och benen kände nästan inte marken. Allt gick lätt. Allt kändes bra. Det var så underbart! Och det fick mig att bli så tacksam över mitt grundtillstånd som mestadels är energifyllt och lätt. Det här motståndet, tröttheten och tomheten får mig att uppskatta mitt andra tillstånd mycket mer och känna tacksamhet över något jag annars tar för givet.

Idag efter promenaden tog jag en underbar Abhyanga-massage på den nyöppnade Ayurvediska Hälsocentret. Det var en 90 min lång och ljuvlig oljemassage (varm olja) som avslutades med ångbastu. Till och med håret fick oljemassage. Hela jag var mossig och gosig efter behandlingen. Nu skall oljan och massagen efterverka i ett dygn och jag ombads att inte duscha eller tvätta håret. Så det har jag gömt i en handduk.

Som avslutning på behandlingen fick jag dra 3 Änglakort

 

4 kommentarer till “Änglaenergi

 1. Kickan

  Hej goa Sofia! va snygg du blev;):)va härligt att din sprudlande energi återvänder till dig… men det är ju viktigt att inte bara köra på.. bra att du helar dig själv lite o går på mysig massage..ljus o värme till Dig..kram Kickan

 2. Fia

  Tack Anna för dina fina ord 🙂

  Det heter Ayurveda Hälsocenter och ligger på Bygatan 13 i Borlänge.
  Tidsbokning: 070-208 88 81 alt 070-293 88 85

  Dom gör olika ljuvliga Ayuervediskabehandlingar och även Hälsokonslutationer.

  Vi ses på måndag fina Christina 🙂 Kram

 3. Christina

  Så mysigt du har haft det idag, härligt, jag fick ta hand om mig själv det gick också bra, har haft en bra dag! Kram på dig – vi ses på måndag!

 4. Anna

  Vad skönt att du känner energin komma tillbaka!
  Behandlingen du var på ser så himla härlig ut!
  Var ligger stället du var på någonstans?

  Tack för all inspiration och visdom du delar med dig av i din blogg!!
  Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *