Ängsbacka

No Mind Festivalen i Ängsbacka har många stora lärare/inspiratörer och jag och min vän Elin hade en stark längtan att delta i en KristallCeremoni med en utav dom, Little Grandmother från USA. Tyvärr var det inte möjligt för oss att delta på hela kursveckan, men längtan att delta på KristallCeremonin blev allt starkare. Så med flera misslyckade kontakter med Ängsbacka för att få klarhet i om vi kunde delta enbart en dag så bestämmer vi oss så för att chansa och bara åka dit…

Tänkte att om det kommer 2 långväga Dalkullor (nåväl, en dalkulla och en norska) så kanske vi kan smickra dom med vår entusiasm och få betala för en dag på Ängsbacka. Väl på plats inser vi att ceremonin är först kl 17.00 och det ombeds att alla klär sig i vitt.

Jag som älskar vitt, har för dagen klätt mig i en färgad klänning. Elin är klädd i mycket svart. Suck! Letar febrilt i shopen efter vita kläder. Inget som passar. Shoppar loss i shopen ändå, köper oss en fika, sitter på gräsmattan och kikar på alla människor.

När väl ceremonin börjar åker vi hemåt, lite missmod för att vi varit så nära, men ändå inte.. Samtidigt med en känsla av glädje och frihet att vi vågade chansa och åka på Vinst och Förlust. Vinsten var givetvis stämningen bland människorna, min och Elins dag tillsammans och frihetskänslan att rulla bilen genom vårt vackra sommarSverige!

Ps! Kolla in Nina´s tröja – full med sjöstjärnor…

… jag har Sjöstjärnan i min logotype.

 

Kommentarer till “Ängsbacka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *