Ansikten som lyser upp

  

Det bästa med födelsedagen som firades redan igår är att jag har varit närvarande med barnen. Maya hade önskemål om att laga mat tillsammans och valde ur sin kokbok Kyckling med sötsur sås och Persiko/JordgubbsSmootie till efterrätt. Hela dagen har varit stillsam, som de flesta av mina dagar, det är bara på Facebook jag blivit uppvaktad till bredden av flera hundra gratulationer. Det är nått fint med Facebook ändå, för varje hälsning så påminns jag om hur fina människor som förgyllt min livsväg, några har snuddat in en stund, andra gått med under hela min livstid, minnen av skratt, bus, sorg, lycka, sommar, sol, vintervägar, resor, sport… ja, allt blommar upp som vackra minnen i mitt inre när gratulationerna fylls på och bilden på alla era ansikten lyser upp min facebooklogg.

Tacksam

 

3 kommentarer till “Ansikten som lyser upp

 1. Fia

  Ni är en del i mitt hjärta oavsett hur ofta eller sällan vi spritter samman i vårt livsbubbel 🙂
  Kärlek!!!

 2. Christina

  JA Jag håller med Gunilla, är så tacksam att våra vägar korsats, trots att vi inte ses och hörs så ofta känns det ändå som det alltid är nära i våra kontakter…ser fram emot mer tid tillsammans i framtiden…hoppas du får ännu ett fint och utvecklande år med oss alla! Gonatt och kram <3

 3. Gunilla

  Och jag är så tacksam att Du förgyller min livsväg fina vackra Du!
  Hoppas födelsedagen har varit Allt du önskat dig!
  Kramar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *