Attraktioner

Nog märks det att Universum manifesterar… attraktionslagen är i full blom och jag är varsam och aktsam med vad jag attraherar. Nu tänker jag inte på några fallgropar utan mer på vad jag verkligen önskar med livet. Jag fyller mitt hjärta med tacksamhet och kärlek och jag vet att det kommer än mer att vara tacksam över och känna djupare kärlek till.

Jag ber om att få se klart (se inåt alltså) vad mina intentioner är och vad mitt hjärta önskar. Och eftersom Oneness hjälpt mig att bli mer vaken så är det väldigt tydligt vad som sinnet tjattar på om och vad hjärtat verkligen längtar efter. Sinnet härjar i avbytarbåset och nu är det själen som äntligen får spela livsspelet. Och med ens så känns det inte som ett spel nå längre, det känns som matchen tagit slut och det är dags att fira. Fira livet. När jag lyssnar till själen finner jag inga begär, mer en längtan. En längtan att få dela och bidra. Min själ vill även njuta. Den vill inte vara intacklad och tillknöcklad, den vill vara fri och flyga.

När jag lyssnar till hjärtat så låter jag dess röst bli till böner, böner som sänds ut i Universum. Jag hör mig själv be om att få bidra och dela med mig av det Oneness har gett mig. Jag ber om att vara fri och få flyga. Resa och träffa människor över Sverige och världen. Ber om att få återkomma till Indien igen.. och igen.. och igen. Ber om att få uppleva mötet mellan Indien och min familj. Ber om relationer som skrattar, omfamnas, ler, ger näring.

Bönerna övergår till tacksamhet över att allt är omhändertaget och allt är bra…
Jag tackar för att jag får bidra och dela med mig av Oneness varje dag, i olika sammanhang och till så många människor. Jag tackar för att jag känner mig fri och upplever att jag flyger fram. Jag tackar för alla resor i Sverige och i världen, stora som små, som alla förgyller med människor som skrattar och ler. Människor som omfamnar mig fysiskt och ända in i hjärtat. Jag tackar för att jag lever ett liv som när mig ända in i själen. Jag tackar för att allt jag någonsin kan önska mig har jag redan givits till skänks. Jag tackar för jag inser att jag har det så himla bra.

Tack ♥ Tack ♥ Tack

 

3 kommentarer till “Attraktioner

  1. Lena Landby

    Fiiina ord, nu härligt blandat med Oskars intressen: Hockey.
    Ja det är väldigt viktigt att vi noga tänker genom vad vi önskar – det som är bäst för oss själva och familjen, då håller vi vårt sinne rent och därmed är själ och hjärta med på tåget fullt ut <3.

    (Som jag tänkte härom dagen: Åhh jag önskar att det kom hit ngn så jag får plocka ihop och städa lite – då jag inte hade direkt lust. Inom fem min så kom ett sms från en kompis som frågar om hon får sova på min soffa – detta var dagen innan den 121212 och vi två skulle åka ner till Sthlm och lyssna på Marcos Rodriugez Sound Journey…OCH poff så blev det också städat på nån timme :-)….ett litet exempel på vardagsönskan och manifestation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *