Aurafoto

Hade en helt annan dag och tid i almanackan när jag skulle och göra Aurafoto hos Victoria Käller Guzikowski, i mitt huvud var det den 2 oktober istället för den tid jag var bokad 2 september. Eftersom jag kände att jag så gärna ville gå och blev så besviken när jag missat min tid så ordnade Victoria så att jag fick komma igår kl 18.00, hon tog emot i Engelens lokaler i Smedjebacken där hon har kurs i helgen. Jag vilade hela dagen och när det var dags att åka tog jag två panodil för att orka. Förkylningen och feber sitter fortfarande i.

Jag har nu varit till Victoria tre år i rad, det är som att spå sig när hon berättar om vad hon ser i min aura. Hon berättar om vad jag gått igenom den sista tiden, vad jag upplever nu och vad det närmsta året kommer att erbjuda. Jag vill träffa henne för att hon är otroligt intuitiv och brutalt ärlig, jag får höra det som jag sitter fast i och vilka trådar jag kan släppa och vilka som hon rekommenderar att hålla fast i. Hon läser mig som en öppen bok och ser det jag själv inte förmår (vågar/vill) att se.

Samtidigt gäller det ju som med alla råd från mediala att ta in det de säger inom och be om den viktigaste vägledningen, den enda sanna vägledningen, den från sig själv. Och att alltid komma ihåg att vi har den fria viljan i alla val i livet, att vi själva är vår skapare.

Mina färger var vit, lila, lavendel, indigo och rosa. Jag har samma grundfärger varje gång, men första året hade jag mer indigo och sen har det vita framträtt mer och nu även rosa.  Mycket andliga färger, som står för intuition, vision, andlighet. Hon talade om mig som en andlig lärare och att jag behöver få in andligheten i det som försörjer mig.

Det var också de här färgerna som gör mig lite virrig och disträ, så där så att jag skriver fel månad i kalendern. Jag kan uppleva att det varit mycket förändring och utrensning i mitt liv den sista tiden sa hon utan vetskap om att jag slutat mitt jobb, börjat på skola, bor i Kråkslottet i väntan på att vårt hus byggs ut och om till ett nytt.

Jag fick iallafall med mig massa konkreta handfasta personliga budskap som jag tar till mig och råkar jag förtränga dem så finns hennes konsultation intalad på en CD som jag fick med mig hem tillsammans med fotografierna.

 

 

 

2 kommentarer till “Aurafoto

 1. Fia

  Självklart vännen! Tänkte faktiskt på det igår när jag åkte dit, att du hade nog uppskattat en aura-konsultation med henne.

  Kram Fia

 2. Elin J.

  Så spännande!
  Jag tästade det här flera år efter varandra för ca 15.år sedan. Alltid intressant att se skilnaden från år till år!
  Fråga mej om jag vill med nästa gång! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *