Avstickare

Mitt liv går runt runt runt i samma vardagliga tempo och det händer inte så värst mycket förutom allt det som händer hemma med barnen och så, men eftersom det här inte var tänkt som en mammablogg med småbarnsliv och blöjbyten så inväntar jag inspiration till annat.

Den här pausen från omvärlden och arbetslivet gör mig gott, det är som att jag klivit av min Headroad och samlat ihop mig själv och min familj i diket för att se trafiken stressa förbi. Pausen ger mig en chans att verkligen känna efter om jag har tagit ut rätt riktning eller om jag ska söka mig en avstickare.

Men jag känner tydligt att jag är på rätt väg, det är bara inte tid just nu att åka vidare, nu gör det oss bäst att stanna här ett tag och ta vara på varandra. Jag hinner säkert med en avstickare först och sen småningom kan jag fortsätta djupare in i Yogan, Skrivandet och Andligheten igen.

 

 

2 kommentarer till “Avstickare

  1. Lena Landby

    <3 Livet inväntar dig när du är redo – trots att det pågår för fullt, för i ditt inre gör du dina avstickare ändå – som en önskan till Universum….<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *